Advanced search

Message boards : Server and website : "No Jobs Available"

Author Message
Dan
Send message
Joined: 27 Jun 09
Posts: 1
Credit: 229,061
RAC: 0
Level

Scientific publications
watwatwat
Message 10887 - Posted: 27 Jun 2009 | 18:38:58 UTC

I just installed Boinc and adde3d GPUGRIS as one of the projects. I keep getteng a message from the server " Message from server: ( Project has no jobs available)

Is this normal or is there some sort of error?

Using Boinc 6.6.36 with a Quadro FX 3800 and a Nahalem 5570

Profile Bender10
Avatar
Send message
Joined: 3 Dec 07
Posts: 167
Credit: 8,368,897
RAC: 0
Level
Ser
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwat
Message 10891 - Posted: 27 Jun 2009 | 21:51:17 UTC - in response to Message 10887.

Looks like you are getting errors out the wazzoo.

Try going back to an earlier Boinc version (6.5.0) and Driver (182.50).

These are working for my Windows x64 system.....This might help you get your machine working.


Advance your Boinc and Driver versions with great caution around here.
____________


Consciousness: That annoying time between naps......

Experience is a wonderful thing: it enables you to recognize a mistake every time you repeat it.

Luke
Send message
Joined: 7 Jul 09
Posts: 1
Credit: 38,670
RAC: 0
Level

Scientific publications
wat
Message 11014 - Posted: 7 Jul 2009 | 23:20:17 UTC - in response to Message 10891.

Old thread, but I have the same issue.

BOINC reports that the feeder isn't running, and the status page here says the same thing...

http://www.gpugrid.net/server_status.php

BarryAZ
Send message
Joined: 16 Apr 09
Posts: 163
Credit: 911,699,696
RAC: 778
Level
Glu
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 11015 - Posted: 7 Jul 2009 | 23:29:00 UTC - in response to Message 11014.

Right, apparently something went bump about six hours ago. There has been no notice or sign that the folks who handle the server are aware of this as of yet -- which is rather disappointing. I think the server site is in Spain, so the problem started in the afternoon for them, it is now late evening. Perhaps when we wake up here in the US tomorrow we will see some response regarding the problem as by then folks in Barcelona will have had a working day to notice and respond to the problem.


Old thread, but I have the same issue.

BOINC reports that the feeder isn't running, and the status page here says the same thing...

http://www.gpugrid.net/server_status.php

Richard Haselgrove
Send message
Joined: 11 Jul 09
Posts: 1278
Credit: 3,375,591,561
RAC: 155,846
Level
Arg
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 12248 - Posted: 1 Sep 2009 | 8:51:37 UTC
Last modified: 1 Sep 2009 | 8:53:43 UTC

Another resurrection for an old thread. Server Status says:

GPU Results ready to send 2

and I can't get hold of either of them!

You'll have some extra volunteers for a while, because SETI has run dry: anyone got a way of sending a message to the workunit generators to get them to turn up the wick a bit?

Edit - now there are 216, and I've got one of them. That was quick - many thanks.

ignasi
Send message
Joined: 10 Apr 08
Posts: 254
Credit: 16,836,000
RAC: 0
Level
Pro
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 12249 - Posted: 1 Sep 2009 | 8:55:24 UTC - in response to Message 12248.

I had an eye on the queue already.

thanks though!
i

BarryAZ
Send message
Joined: 16 Apr 09
Posts: 163
Credit: 911,699,696
RAC: 778
Level
Glu
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 12383 - Posted: 5 Sep 2009 | 17:26:48 UTC - in response to Message 12249.

Good to know -- though it does seem that rather than an eye, work units are what might be needed :)


I had an eye on the queue already.

thanks though!
i

Toni
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project scientist
Send message
Joined: 9 Dec 08
Posts: 1006
Credit: 5,068,599
RAC: 0
Level
Ser
Scientific publications
watwatwatwat
Message 12393 - Posted: 5 Sep 2009 | 21:03:28 UTC - in response to Message 12383.

We are fixing the problem.
http://www.gpugrid.net/forum_thread.php?id=1340&nowrap=true#12391

BarryAZ
Send message
Joined: 16 Apr 09
Posts: 163
Credit: 911,699,696
RAC: 778
Level
Glu
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 12396 - Posted: 5 Sep 2009 | 21:20:45 UTC - in response to Message 12393.

Indeed you have fixed it -- glad to report back success.

We are fixing the problem.
http://www.gpugrid.net/forum_thread.php?id=1340&nowrap=true#12391


Profile X-Files 27
Avatar
Send message
Joined: 11 Oct 08
Posts: 95
Credit: 68,023,693
RAC: 0
Level
Thr
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 12419 - Posted: 9 Sep 2009 | 6:15:32 UTC

Project has no jobs available again?
____________

BarryAZ
Send message
Joined: 16 Apr 09
Posts: 163
Credit: 911,699,696
RAC: 778
Level
Glu
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 12568 - Posted: 19 Sep 2009 | 23:17:43 UTC - in response to Message 12419.

Server status indicates there is work -- does it misrepresent things?

Client 6.10.4

9800GT

Windows XP

9/19/2009 4:15:01 PM GPUGRID Sending scheduler request: To fetch work.
9/19/2009 4:15:01 PM GPUGRID Requesting new tasks for GPU
9/19/2009 4:15:06 PM GPUGRID Scheduler request completed: got 0 new tasks
9/19/2009 4:15:06 PM GPUGRID Message from server: No work sent
9/19/2009 4:15:06 PM GPUGRID Message from server: ACEMD beta version is not available for your type of computer.
9/19/2009 4:15:06 PM GPUGRID Message from server: Full-atom molecular dynamics on Cell processor is not available for your type of computer.

BarryAZ
Send message
Joined: 16 Apr 09
Posts: 163
Credit: 911,699,696
RAC: 778
Level
Glu
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 12624 - Posted: 22 Sep 2009 | 16:55:24 UTC - in response to Message 12568.

Hello??


9/22/2009 9:54:30 AM GPUGRID Requesting new tasks for GPU
9/22/2009 9:54:35 AM GPUGRID Scheduler request completed: got 0 new tasks
9/22/2009 9:54:35 AM GPUGRID Message from server: No work sent
9/22/2009 9:54:35 AM GPUGRID Message from server: ACEMD beta version is not available for your type of computer.
9/22/2009 9:54:35 AM GPUGRID Message from server: Full-atom molecular dynamics on Cell processor is not available for your type of computer.



Server status indicates there is work -- does it misrepresent things?

Client 6.10.4

9800GT

Windows XP

9/19/2009 4:15:01 PM GPUGRID Sending scheduler request: To fetch work.
9/19/2009 4:15:01 PM GPUGRID Requesting new tasks for GPU
9/19/2009 4:15:06 PM GPUGRID Scheduler request completed: got 0 new tasks
9/19/2009 4:15:06 PM GPUGRID Message from server: No work sent
9/19/2009 4:15:06 PM GPUGRID Message from server: ACEMD beta version is not available for your type of computer.
9/19/2009 4:15:06 PM GPUGRID Message from server: Full-atom molecular dynamics on Cell processor is not available for your type of computer.

BarryAZ
Send message
Joined: 16 Apr 09
Posts: 163
Credit: 911,699,696
RAC: 778
Level
Glu
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 12628 - Posted: 22 Sep 2009 | 18:41:38 UTC

I am guessing that notwithstanding what this reports:

http://www.gpugrid.net/server_status.php

The servers are not 'all green' -- I suspect for some server/project reason/condition, the servers are not generating new work and in fact have no CUDA work available at the moment. As it is evening back in Spain, I further suspect we'll have a 12 hour wait before the server problem is addressed.

BarryAZ
Send message
Joined: 16 Apr 09
Posts: 163
Credit: 911,699,696
RAC: 778
Level
Glu
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 12726 - Posted: 24 Sep 2009 | 19:40:10 UTC - in response to Message 12628.

Looks like we are seeing new working slim pickings again today. No one else has commented on this, so perhaps it is only me.

Jake Skinner
Send message
Joined: 18 Apr 09
Posts: 1
Credit: 450,661
RAC: 0
Level

Scientific publications
watwatwatwatwatwat
Message 13266 - Posted: 24 Oct 2009 | 8:49:18 UTC - in response to Message 12726.

Nope, I'm not getting any new tasks either :(

Siegfried Niklas
Avatar
Send message
Joined: 23 Feb 09
Posts: 39
Credit: 144,654,294
RAC: 0
Level
Cys
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 13363 - Posted: 3 Nov 2009 | 9:18:00 UTC

Server status page: GPU Results ready to send = 0

What gives?
____________

Toni
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project scientist
Send message
Joined: 9 Dec 08
Posts: 1006
Credit: 5,068,599
RAC: 0
Level
Ser
Scientific publications
watwatwatwat
Message 13364 - Posted: 3 Nov 2009 | 10:00:15 UTC - in response to Message 13363.

Thanks for reporting.. we are posting new WUs soon.

Richard
Send message
Joined: 10 Dec 09
Posts: 4
Credit: 0
RAC: 0
Level

Scientific publications
wat
Message 13877 - Posted: 11 Dec 2009 | 13:24:47 UTC

hmmm, installed this two days ago and so far no work units have been available at all?

12/11/2009 2:53:52 AM rosetta@home Sending scheduler request: To fetch work.
12/11/2009 2:53:52 AM rosetta@home Requesting new tasks for GPU
12/11/2009 2:53:57 AM rosetta@home Scheduler request completed: got 0 new tasks

Profile GDF
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Volunteer developer
Volunteer tester
Project scientist
Send message
Joined: 14 Mar 07
Posts: 1947
Credit: 629,356
RAC: 0
Level
Gly
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 13878 - Posted: 11 Dec 2009 | 13:57:55 UTC - in response to Message 13877.

We are not rosetta!

gdf

Richard
Send message
Joined: 10 Dec 09
Posts: 4
Credit: 0
RAC: 0
Level

Scientific publications
wat
Message 13886 - Posted: 12 Dec 2009 | 1:57:47 UTC - in response to Message 13878.

ugh, cut and pasted the wrong line

12/10/2009 8:29:18 PM|GPUGRID|Sending scheduler request: To fetch work.
12/10/2009 8:29:18 PM|GPUGRID|Requesting new tasks for CPU
12/10/2009 8:29:23 PM|GPUGRID|Scheduler request completed: got 0 new tasks
12/10/2009 8:29:23 PM|GPUGRID|Message from server: No work sent

Snow Crash
Send message
Joined: 4 Apr 09
Posts: 450
Credit: 539,316,349
RAC: 0
Level
Lys
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 13890 - Posted: 12 Dec 2009 | 2:47:08 UTC - in response to Message 13886.

12/10/2009 8:29:18 PM|GPUGRID|Requesting new tasks for CPU

They are currently not running any CPU WUs on GPUGrid.
____________
Thanks - Steve

Richard
Send message
Joined: 10 Dec 09
Posts: 4
Credit: 0
RAC: 0
Level

Scientific publications
wat
Message 13936 - Posted: 14 Dec 2009 | 23:54:22 UTC - in response to Message 13890.

My work done always seems to be at zero, but if I trace back through the logs (looking for GPU tasks) for the last 3 days nothing, but last night it did get some and did process up to 5 tasks.

tasks seem to be processed & uploaded:
12/14/2009 1:49:35 AM GPUGRID Reporting 1 completed tasks, requesting new tasks for GPU
12/14/2009 1:49:40 AM GPUGRID Scheduler request completed: got 1 new tasks
.....
12/14/2009 1:55:58 AM GPUGRID Finished upload of 57-GIANNI_BIND_507-44-100-RND5480_0_0
12/14/2009 1:55:58 AM GPUGRID Finished upload of 57-GIANNI_BIND_507-44-100-RND5480_0_7

but...

12/14/2009 1:56:51 AM GPUGRID Sending scheduler request: To fetch work.
12/14/2009 1:56:51 AM GPUGRID Reporting 1 completed tasks, requesting new tasks for GPU
12/14/2009 1:56:56 AM GPUGRID Scheduler request completed: got 0 new tasks
12/14/2009 1:56:56 AM GPUGRID Message from server: No work sent
12/14/2009 1:56:56 AM GPUGRID Message from server: (reached daily quota of 5 tasks)

only 5 tasks can be processed per day? Its mostly the 0 workload that doesn't seem right.

I did load rosetta simply to see what that project would do.

Richard
Send message
Joined: 10 Dec 09
Posts: 4
Credit: 0
RAC: 0
Level

Scientific publications
wat
Message 13938 - Posted: 15 Dec 2009 | 0:09:52 UTC - in response to Message 13936.

Solved one mystery to discover another, I have 0 work units completed because they have ALL failed with an error. I have a 9600GT with latest drivers and CUDA *should* be installed??



<core_client_version>6.10.17</core_client_version>
<![CDATA[
<message>
The system cannot find the path specified. (0x3) - exit code 3 (0x3)
</message>
<stderr_txt>
Failed to set low-cpu sync mode
# Using CUDA device 0
# There is no device supporting CUDA.
# Device 0: "Device Emulation (CPU)"
# Clock rate: 1.35 GHz
# Total amount of global memory: -1 bytes
# Number of multiprocessors: 16
# Number of cores: 128
Cuda error in file '..\cuda/cutil.h' in line 968 : no CUDA-capable device is available.
Memory usage: host: bytes device: bytes
Assertion failed: 0, file ..\cuda/cutil.h, line 968

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.

</stderr_txt>
]]>

Profile GDF
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Volunteer developer
Volunteer tester
Project scientist
Send message
Joined: 14 Mar 07
Posts: 1947
Credit: 629,356
RAC: 0
Level
Gly
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 13940 - Posted: 15 Dec 2009 | 4:03:25 UTC - in response to Message 13938.

You finished up the gpu memory. Try to restart the system.

gdf

Post to thread

Message boards : Server and website : "No Jobs Available"