Advanced search

Message boards : Graphics cards (GPUs) : Errors on Fedora 11

Author Message
Profile [B^S] Brandon Kuschel
Avatar
Send message
Joined: 28 Aug 08
Posts: 6
Credit: 466,659,811
RAC: 0
Level
Gln
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 11657 - Posted: 4 Aug 2009 | 15:43:39 UTC

The GPU in question was working perfectly fine under Windows 7 x64 (and Vista before that), but it is producing nothing but errors now that I moved it to my new Fedora Core 11 box: http://www.gpugrid.net/show_host_detail.php?hostid=45945

I'm using version 6.6.37 of BOINC and have the 190.18 drivers installed.

Here are some of the WUs:
http://www.gpugrid.net/result.php?resultid=1055930
http://www.gpugrid.net/result.php?resultid=1055933
http://www.gpugrid.net/result.php?resultid=1056091
http://www.gpugrid.net/result.php?resultid=1063647

Any ideas about what I did wrong?

Profile GDF
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Volunteer developer
Volunteer tester
Project scientist
Send message
Joined: 14 Mar 07
Posts: 1947
Credit: 629,356
RAC: 0
Level
Gly
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 11664 - Posted: 5 Aug 2009 | 7:27:15 UTC - in response to Message 11657.
Last modified: 5 Aug 2009 | 7:27:52 UTC

it seems to fail in a memory call. Could it be that FC11 allocate more/all the video memory?
We have several systems with FC10, and no problem.

gdf

Profile [B^S] Brandon Kuschel
Avatar
Send message
Joined: 28 Aug 08
Posts: 6
Credit: 466,659,811
RAC: 0
Level
Gln
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 11681 - Posted: 5 Aug 2009 | 22:56:37 UTC - in response to Message 11664.

I made sure desktop effects are disabled and tried running without the GUI...same errors.

I'll try FC10 tomorrow and see what happens.

Post to thread

Message boards : Graphics cards (GPUs) : Errors on Fedora 11

//