Advanced search

Message boards : Server and website : 1st upload stuck

Author Message
thomas
Send message
Joined: 24 Nov 09
Posts: 4
Credit: 901,910,381
RAC: 0
Level
Glu
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 13816 - Posted: 7 Dec 2009 | 1:18:55 UTC

Hi, I've just joined and have been unable to up load my 1st completed wu for about 24 hrs now. I've been getting these messages most recently:

06/12/2009 7:42:35 PM GPUGRID Temporarily failed upload of E240-TONI_HERGD300s4-2-40-RND4736_0_4: transient upload error
06/12/2009 8:05:36 PM GPUGRID Temporarily failed upload of E240-TONI_HERGD300s4-2-40-RND4736_0_4: HTTP error

I'm sending wu uploads to other bionc projects with no problems. Any ideas about whats going on?

Toni
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project scientist
Send message
Joined: 9 Dec 08
Posts: 1006
Credit: 5,068,599
RAC: 0
Level
Ser
Scientific publications
watwatwatwat
Message 13818 - Posted: 7 Dec 2009 | 16:21:20 UTC - in response to Message 13816.

Hi, from what I can see the result was uploaded correctly eventually :-)

thomas
Send message
Joined: 24 Nov 09
Posts: 4
Credit: 901,910,381
RAC: 0
Level
Glu
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 13822 - Posted: 7 Dec 2009 | 23:12:23 UTC - in response to Message 13818.

Yes, I turned off Norton firewall and was able to upload, uploads to seti, milkyway and einstein@home go ahead but it was choking off gpugrid.

Post to thread

Message boards : Server and website : 1st upload stuck