Advanced search

Message boards : Graphics cards (GPUs) : GPU Grid project hardly ever gets going?

Author Message
A31Chris
Send message
Joined: 26 Sep 11
Posts: 1
Credit: 526,130
RAC: 0
Level
Gly
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 24144 - Posted: 25 Mar 2012 | 7:43:07 UTC

I have done GPU grid for a while now. Just upgraded my system to a dual core Opteron. I'm also running WCG. Both CPU's are crunching away but GPU grid has been stuck on 'waiting to run' with 26 hours remainging all day so far. Is it stuck? Do I need to change my settings?
____________
Windows XP Home.
ASUS A8N SLI.
AMD Opteron 180
Nvidia GTS 450.
DDR 400

ExtraTerrestrial Apes
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 17 Aug 08
Posts: 2705
Credit: 1,311,122,549
RAC: 0
Level
Met
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 24145 - Posted: 25 Mar 2012 | 9:18:31 UTC - in response to Message 24144.

Sounds like something's wrong on your end. If there are GPUs BOINC should first schedule work for these and only afterwards add CPU tasks. You could manually suspend the CPU projects to force GPU-Grid to start.. maybe after the first start it will run, and continue to do so.

MrS
____________
Scanning for our furry friends since Jan 2002

Profile Stoneageman
Avatar
Send message
Joined: 25 May 09
Posts: 215
Credit: 16,735,639,080
RAC: 1,082
Level
Trp
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 24146 - Posted: 25 Mar 2012 | 9:38:48 UTC

In Boinc activity settings, is 'Use GPU' set to always?

Post to thread

Message boards : Graphics cards (GPUs) : GPU Grid project hardly ever gets going?

//