Advanced search

Message boards : Server and website : Can't upload

Author Message
flashawk
Send message
Joined: 18 Jun 12
Posts: 297
Credit: 3,572,627,986
RAC: 0
Level
Arg
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 27923 - Posted: 3 Jan 2013 | 10:04:11 UTC

I can't upload any WU's, nothing wrong on my end. But, if I can't upload, I can't download work either.

ftpd
Send message
Joined: 6 Jun 08
Posts: 152
Credit: 328,250,382
RAC: 0
Level
Asp
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 27924 - Posted: 3 Jan 2013 | 10:26:46 UTC
Last modified: 3 Jan 2013 | 10:29:11 UTC

3-1-2013 11:25:44 | GPUGRID | [error] Error reported by file upload server: can't write file /home/ps3grid/projects/PS3GRID/upload/35c/19x29_18-NOELIA_hfXA_long-1-2-RND2724_2_4: No space left on server
3-1-2013 11:25:44 | GPUGRID | Temporarily failed upload of 19x29_18-NOELIA_hfXA_long-1-2-RND2724_2_4: transient upload error
3-1-2013 11:25:44 | GPUGRID | Backing off 17 min 30 sec on upload of 19x29_18-NOELIA_hfXA_long-1-2-RND2724_2_4

You can download!!
____________
Ton (ftpd) Netherlands

Toni
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Send message
Joined: 9 Dec 08
Posts: 1006
Credit: 5,068,599
RAC: 0
Level
Ser
Scientific publications
watwatwatwat
Message 27926 - Posted: 3 Jan 2013 | 10:55:45 UTC - in response to Message 27924.

Disk full, we are working to solve it.

jimjam
Send message
Joined: 15 Feb 10
Posts: 3
Credit: 105,202,725
RAC: 0
Level
Cys
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 27928 - Posted: 3 Jan 2013 | 11:04:25 UTC

Looks like it's working now.

flashawk
Send message
Joined: 18 Jun 12
Posts: 297
Credit: 3,572,627,986
RAC: 0
Level
Arg
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 27931 - Posted: 3 Jan 2013 | 11:14:35 UTC

Working here too very slow, network congestion.

flashawk
Send message
Joined: 18 Jun 12
Posts: 297
Credit: 3,572,627,986
RAC: 0
Level
Arg
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 29190 - Posted: 18 Mar 2013 | 10:14:05 UTC
Last modified: 18 Mar 2013 | 10:14:56 UTC

It seems that every day about this time our upload speeds slow to a crawl or stop completely, anybody know why? Is someone working on it? I wish somebody would answer these questions.

Richard Haselgrove
Send message
Joined: 11 Jul 09
Posts: 1451
Credit: 3,575,929,351
RAC: 310,964
Level
Arg
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 29191 - Posted: 18 Mar 2013 | 12:12:28 UTC - in response to Message 29190.

It seems that every day about this time our upload speeds slow to a crawl or stop completely, anybody know why? Is someone working on it? I wish somebody would answer these questions.

Most projects suffer a delay once every 24 hours while the external stats data is first generated and then downloaded by the stats sites.

The timestamps in http://www.gpugrid.net/stats/ are 11:45 - probably server local time, so UTC+1

Profile nate
Send message
Joined: 6 Jun 11
Posts: 124
Credit: 2,928,865
RAC: 0
Level
Ala
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 29192 - Posted: 18 Mar 2013 | 16:46:11 UTC

Flashawk, what time do you typically see an issue? About a month ago we were having an issue with the server getting maxed out on disk space, but we have since resolved that. Should be a non issue. Of course, it could be something else, as Richard says. Let us know specifically the time and time zone, and we'll look to see if there's something going on in the server at those times.

flashawk
Send message
Joined: 18 Jun 12
Posts: 297
Credit: 3,572,627,986
RAC: 0
Level
Arg
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 29193 - Posted: 18 Mar 2013 | 20:13:31 UTC

Hey Nate, thanks for responding. It started about a week ago, it slows way down and sometimes stops all together and goes in to retry mode. I live in the Pacific time zone (west coast North America), it usually slows around 3 A.M. my time, that's when I'm leaving in the morning. I run tests to make sure it's not on my end and it works fine, just uploading to GPUGRID, downloads work fine too. I can't understand why it doesn't affect others.

flashawk
Send message
Joined: 18 Jun 12
Posts: 297
Credit: 3,572,627,986
RAC: 0
Level
Arg
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 29195 - Posted: 19 Mar 2013 | 10:27:41 UTC

It's slowed down right now, I can't believe I'm the only one it's happening to.

Richard Haselgrove
Send message
Joined: 11 Jul 09
Posts: 1451
Credit: 3,575,929,351
RAC: 310,964
Level
Arg
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 29196 - Posted: 19 Mar 2013 | 11:13:16 UTC - in response to Message 29195.

It's slowed down right now, I can't believe I'm the only one it's happening to.

You may be the only one who uploads frequently enough to notice. But it's the right time of day for 'busy with stats'.

Toni
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Send message
Joined: 9 Dec 08
Posts: 1006
Credit: 5,068,599
RAC: 0
Level
Ser
Scientific publications
watwatwatwat
Message 29197 - Posted: 19 Mar 2013 | 11:23:56 UTC - in response to Message 29196.
Last modified: 19 Mar 2013 | 11:30:55 UTC

But it's the right time of day for 'busy with stats'.


Nice catch. I don't think any other oddity goes on on the server at this time. Net congestion is also unlikely, given that it's off-peak in the US.

Profile Sun Badger
Avatar
Send message
Joined: 15 Nov 09
Posts: 1
Credit: 47,597,439
RAC: 0
Level
Val
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwat
Message 29873 - Posted: 12 May 2013 | 16:53:05 UTC

I finished a wu, short run (2... 148nx50x3-NOELIA_Klebe_Equ-0-1-RND5660_1 which has sat for sometime. It say uploading but never does. Just abort?

____________
jake Orndorff

Profile nate
Send message
Joined: 6 Jun 11
Posts: 124
Credit: 2,928,865
RAC: 0
Level
Ala
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 29922 - Posted: 14 May 2013 | 10:17:49 UTC - in response to Message 29873.

Sun Badger, I would try to restart your client before aborting. If it is a client issue and not the WU, you will have to deal with it again after the next WU.

Profile dskagcommunity
Avatar
Send message
Joined: 28 Apr 11
Posts: 456
Credit: 817,865,789
RAC: 0
Level
Glu
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 30040 - Posted: 17 May 2013 | 8:13:30 UTC
Last modified: 17 May 2013 | 8:16:06 UTC

Is/was there any problem in the night with the server? I see my machines are all has sheduler contacted 17.5 but last report was 16.5 so it looks like the machines are in upload problems or waiting now several hours for upload retry? I looked into anothers profile with a 660ti and i think too there is a rather long time (nearly 20hours) between two noelia workunitreports. My inet there is ok, but they are unattended machines so i cant look whats going on really. Anyone noticing the same problem?
____________
DSKAG Austria Research Team: http://www.research.dskag.at



Crunching for my deceased Dog who had "good" Braincancer..

Profile nate
Send message
Joined: 6 Jun 11
Posts: 124
Credit: 2,928,865
RAC: 0
Level
Ala
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 30041 - Posted: 17 May 2013 | 9:18:51 UTC
Last modified: 17 May 2013 | 9:26:03 UTC

Not that we're aware of. Currenlty we're recieving WUs. It is possible that the internet in our building/area went down in the night, but we don't think so. Boinc clients shouldn't be crippled by that. Anyone else notice problems?

Profile skgiven
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 23 Apr 09
Posts: 3968
Credit: 1,995,359,260
RAC: 0
Level
His
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 30045 - Posted: 17 May 2013 | 13:05:46 UTC - in response to Message 30041.
Last modified: 17 May 2013 | 13:06:02 UTC

I've not experienced any network problems recently. It may just be an issue just for dskagcommunity. This typically occurs when your ISP changes DNS settings but your systems don't update. From a command prompt type, ipconfig -flushdns, then ipconfig -release and then ipconfig -renew.
If that doesn't work try turning your router off and then on after >1min, then use the ipconfig commands again or just restart.
____________
FAQ's

HOW TO:
- Opt out of Beta Tests
- Ask for Help

Profile dskagcommunity
Avatar
Send message
Joined: 28 Apr 11
Posts: 456
Credit: 817,865,789
RAC: 0
Level
Glu
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 30056 - Posted: 17 May 2013 | 17:54:49 UTC

Its resolved, sry that i thought it could be GPUGrid :) i drove to the machines witch i know as very stable ones normaly, the one seems to resolve itself, the other had my first appcrash ever O.o forgotten to restore RAM clockings after the long use of POEM on this thing with the previous Graphicscard -_- you never stop learning in life ^^ it looked only strange for me because the same time both gpugrid machines.
____________
DSKAG Austria Research Team: http://www.research.dskag.at



Crunching for my deceased Dog who had "good" Braincancer..

Post to thread

Message boards : Server and website : Can't upload

//