Advanced search

Message boards : Server and website : very slow download

Author Message
werdwerdus
Send message
Joined: 15 Apr 10
Posts: 123
Credit: 1,004,473,861
RAC: 0
Level
Met
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 35938 - Posted: 27 Mar 2014 | 18:31:35 UTC

I am trying to download tasks and the download is going about 1-3 KB/s. So I reset the project in the boinc manager, and the first couple file downloads were going about 100 KB/s but now the rest are at 1-3 KB/s again. Anything up with the server or just me?
____________
XtremeSystems.org - #1 Team in GPUGrid

Profile skgiven
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 23 Apr 09
Posts: 3968
Credit: 1,995,359,260
RAC: 0
Level
His
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 35943 - Posted: 27 Mar 2014 | 21:22:06 UTC - in response to Message 35938.
Last modified: 27 Mar 2014 | 21:29:21 UTC

I'm seeing ~280Kbps upload and a short-Long WU downloaded in a few seconds.

The problem likely exists with an Internet router somewhere between you and the GPUGrid servers or bandwidth capping. If it's the former there is two simple things to try form a command prompt,

    ipconfig -release
    ipconfig -flushdns
    ipconfig -renew


If that fails turn your router off for a few minutes and then on again, and if that fails do the same every few hours (just whenever you feel like it) in case your ISP is messing with their DNS servers.
____________
FAQ's

HOW TO:
- Opt out of Beta Tests
- Ask for Help

Bedrich Hajek
Send message
Joined: 28 Mar 09
Posts: 411
Credit: 6,062,005,024
RAC: 106,525
Level
Tyr
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 35946 - Posted: 27 Mar 2014 | 22:14:03 UTC - in response to Message 35938.

I noticed slow downloads also, along with slow access to the GPUGRD.net web site. I wonder if the geographic location has something to do with it?


Everything else is normal.


Jacob Klein
Send message
Joined: 11 Oct 08
Posts: 1127
Credit: 1,901,927,545
RAC: 0
Level
His
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 35953 - Posted: 28 Mar 2014 | 2:04:34 UTC

Yep, I'm noticing slow GPUGrid downloads, as well as slow GPUGrid forum access. Just be patient, it'll clear. Resetting the project is very drastic. For issues like this, I usually wait it out about 3 days, before requiring action (either from the project, or from me trying to reset stuff locally).

TLDR; Be patient.

Profile Beyond
Avatar
Send message
Joined: 23 Nov 08
Posts: 1112
Credit: 6,162,416,256
RAC: 0
Level
Tyr
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 36029 - Posted: 31 Mar 2014 | 14:53:55 UTC
Last modified: 31 Mar 2014 | 15:01:55 UTC

All my machines are also having download problems for GPUGrid. In fact downloads often stall for long periods. No other projects are affected. Website access is slow too. This has been going on for about a week and is getting worse and worse.

Edit, a typical example of the kind of thing I keep getting:

    9046 GPUGRID 03-31-14 09:50 Started download of A2ARNULx2x04x31-GERARD_A2ARx2-3-pdb_file
    9047 GPUGRID 03-31-14 09:51 Temporarily failed download of A2ARNULx2x04x31-GERARD_A2ARx2-3-psf_file: transient HTTP error
    9048 GPUGRID 03-31-14 09:51 Backing off 00:02:34 on download of A2ARNULx2x04x31-GERARD_A2ARx2-3-psf_file
    9049 03-31-14 09:51 Project communication failed: attempting access to reference site
    9050 03-31-14 09:51 Internet access OK - project servers may be temporarily down.
    9051 GPUGRID 03-31-14 09:54 Started download of A2ARNULx2x04x31-GERARD_A2ARx2-3-par_file
    9052 GPUGRID 03-31-14 09:57 Temporarily failed download of A2ARNULx2x04x31-GERARD_A2ARx2-3-pdb_file: transient HTTP error
    9053 GPUGRID 03-31-14 09:57 Backing off 00:07:45 on download of A2ARNULx2x04x31-GERARD_A2ARx2-3-pdb_file
    9054 GPUGRID 03-31-14 09:57 Started download of A2ARNULx2x04x31-GERARD_A2ARx2-3-psf_file
    9055 03-31-14 09:57 Project communication failed: attempting access to reference site
    9056 03-31-14 09:57 Internet access OK - project servers may be temporarily down.

Jacob Klein
Send message
Joined: 11 Oct 08
Posts: 1127
Credit: 1,901,927,545
RAC: 0
Level
His
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 36030 - Posted: 31 Mar 2014 | 15:07:58 UTC - in response to Message 36029.
Last modified: 31 Mar 2014 | 15:16:11 UTC

Like you said, even loading forum posts or forum reply pages... seem to get interrupted. Only have the page loads, then a stall for a couple seconds, then it finally loads. Almost like packets are being dropped.

Out of my 30 projects, I believe this is the only one having a problem. So there must be some sort of connectivity issue, near to GPUGrid.

Edit: Here is a tracert from me to you guys, and also a ping displaying high ping times and moderate packet loss.


C:\WINDOWS\system32>tracert www.gpugrid.net

Tracing route to www.gpugrid.net [193.146.190.61]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms <1 ms <1 ms 192.168.2.1
2 2 ms 1 ms 1 ms 192.168.0.1
3 69 ms 72 ms 29 ms cable-mac1.riganyaa-ar4002.nyroc.rr.com [142.105.176.1]
4 13 ms 11 ms 12 ms gig9-3.riganyaa-rtr002.wny.northeast.rr.com [24.93.9.26]
5 13 ms 14 ms 11 ms rdc-72-230-153-162.wny.east.twcable.com [72.230.153.162]
6 31 ms 31 ms 27 ms rdc-72-230-153-243.wny.east.twcable.com [72.230.153.243]
7 31 ms 30 ms 42 ms be45.cr0.chi10.tbone.rr.com [107.14.19.106]
8 28 ms 27 ms 41 ms ae4.pr1.chi10.tbone.rr.com [66.109.1.66]
9 43 ms 79 ms 64 ms te0-3-0-27.ccr21.ord03.atlas.cogentco.com [154.54.11.145]
10 109 ms 107 ms 28 ms be2005.ccr21.ord01.atlas.cogentco.com [66.28.4.73]
11 47 ms 57 ms 43 ms be2082.ccr22.yyz02.atlas.cogentco.com [154.54.28.10]
12 45 ms 44 ms 47 ms be2093.ccr22.ymq02.atlas.cogentco.com [154.54.44.106]
13 112 ms 110 ms 114 ms be2385.ccr22.lpl01.atlas.cogentco.com [154.54.44.142]
14 138 ms 156 ms 120 ms be2283.ccr21.lon13.atlas.cogentco.com [130.117.49.33]
15 145 ms 132 ms 130 ms be2274.mpd22.par01.atlas.cogentco.com [130.117.50.98]
16 141 ms 146 ms 146 ms be2249.ccr22.mad05.atlas.cogentco.com [154.54.60.242]
17 174 ms 141 ms 143 ms 149.11.68.2
18 142 ms 160 ms 157 ms CIEMAT.GE6-0-0.cica.rt1.and.red.rediris.es [130.206.245.38]
19 141 ms 158 ms 158 ms CICA.XE1-0-2.uv.rt1.val.red.rediris.es [130.206.245.34]
20 177 ms 160 ms 164 ms anella-val2-router.red.rediris.es [130.206.211.74]
21 160 ms 171 ms 174 ms upf-imim-anella.cesca.cat [84.88.16.6]
22 164 ms * 165 ms 193.146.190.61

Trace complete.

C:\WINDOWS\system32>ping -t 193.146.190.61

Pinging 193.146.190.61 with 32 bytes of data:
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=164ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=178ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=165ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=165ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=183ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=163ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=163ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=165ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=168ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=167ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=166ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=167ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=169ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=164ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=196ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=163ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=165ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=165ms TTL=44
Request timed out.
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=167ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=164ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=169ms TTL=44
Request timed out.
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=164ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=165ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=182ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=164ms TTL=44
Request timed out.
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=202ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=165ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=165ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=167ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=165ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=175ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=168ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=180ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=164ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=198ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=172ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=166ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=178ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=166ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=166ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=203ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=167ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=167ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=178ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=167ms TTL=44
Reply from 193.146.190.61: bytes=32 time=167ms TTL=44

Ping statistics for 193.146.190.61:
Packets: Sent = 49, Received = 46, Lost = 3 (6% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 163ms, Maximum = 203ms, Average = 170ms
Control-C
^C
C:\WINDOWS\system32>


Any ideas admins? Probably some router between here and Barcelona, eh?

Jacob Klein
Send message
Joined: 11 Oct 08
Posts: 1127
Credit: 1,901,927,545
RAC: 0
Level
His
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 36031 - Posted: 31 Mar 2014 | 15:46:52 UTC
Last modified: 31 Mar 2014 | 15:52:52 UTC

Here is additional information... ping stats from some of the last hops in my trace route.

Basically, it appears that there is a communications issue between the following 2 hops:
CICA.XE1-0-2.uv.rt1.val.red.rediris.es [130.206.245.34]
anella-val2-router.red.rediris.es [130.206.211.74]
... right?

It's possible there are even additional communications problems in the hops that are even closer to GPUGrid, but for me, it seems the problems start between those 2 hops.


Ping statistics for 130.206.245.34:
Packets: Sent = 206, Received = 206, Lost = 0 (0% loss)

Ping statistics for 130.206.211.74:
Packets: Sent = 87, Received = 80, Lost = 7 (8% loss)

Ping statistics for 84.88.16.6:
Packets: Sent = 70, Received = 57, Lost = 13 (18% loss)

Matt
Avatar
Send message
Joined: 11 Jan 13
Posts: 216
Credit: 846,538,252
RAC: 0
Level
Glu
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 36055 - Posted: 2 Apr 2014 | 4:12:12 UTC

Slow here as well.
____________

Profile Beyond
Avatar
Send message
Joined: 23 Nov 08
Posts: 1112
Credit: 6,162,416,256
RAC: 0
Level
Tyr
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 36218 - Posted: 10 Apr 2014 | 23:46:47 UTC

The very slow download problem seems to have been resolved in the last couple days, at least here. Whoever fixed it, a big thanks.

Stefan
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Send message
Joined: 5 Mar 13
Posts: 348
Credit: 0
RAC: 0
Level

Scientific publications
wat
Message 36221 - Posted: 11 Apr 2014 | 9:19:50 UTC - in response to Message 36218.

I think we were overloading the server with CPU WUs. Now that we relaxed it a bit it seems to run faster for all of us :)

Profile MJH
Project administrator
Project developer
Project scientist
Send message
Joined: 12 Nov 07
Posts: 696
Credit: 27,266,655
RAC: 0
Level
Val
Scientific publications
watwat
Message 36222 - Posted: 11 Apr 2014 | 10:10:50 UTC - in response to Message 36218.


The very slow download problem seems to have been resolved in the last couple days, at least here. Whoever fixed it, a big thanks.


Didn't change a thing, but happy to take the credit!

Matt

Profile Beyond
Avatar
Send message
Joined: 23 Nov 08
Posts: 1112
Credit: 6,162,416,256
RAC: 0
Level
Tyr
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 36235 - Posted: 11 Apr 2014 | 18:46:53 UTC - in response to Message 36221.

Thanks for the replies. I was wondering about that because the slowdown coincided with the CPU WU rollout. Anyway at least here the download speeds have returned to normal.

Profile Francois Normandin
Send message
Joined: 8 Mar 11
Posts: 71
Credit: 654,432,613
RAC: 0
Level
Lys
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 37283 - Posted: 17 Jul 2014 | 19:34:23 UTC

Very very slow here, about 2-5 KBps max. east Canada, Québec.

TJ
Send message
Joined: 26 Jun 09
Posts: 815
Credit: 1,470,385,294
RAC: 0
Level
Met
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 37284 - Posted: 17 Jul 2014 | 20:09:33 UTC - in response to Message 37283.

Very very slow here, about 2-5 KBps max. east Canada, Québec.


Slow in Netherlands too around 8KBps.
____________
Greetings from TJ

lycnus
Send message
Joined: 18 Jan 09
Posts: 8
Credit: 196,775,113
RAC: 0
Level
Ile
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 37285 - Posted: 17 Jul 2014 | 21:43:36 UTC

3,12KBps Download speed here in Denmark

Profile Retvari Zoltan
Avatar
Send message
Joined: 20 Jan 09
Posts: 2335
Credit: 16,178,080,749
RAC: 3,603
Level
Trp
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 37286 - Posted: 17 Jul 2014 | 22:32:58 UTC
Last modified: 17 Jul 2014 | 22:37:44 UTC

I'm experiencing this in Hungary too.
The strange part is that the upload speed is ok.
EDIT: The download is usually gets "temporarily failed".

Bedrich Hajek
Send message
Joined: 28 Mar 09
Posts: 411
Credit: 6,062,005,024
RAC: 106,525
Level
Tyr
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 37287 - Posted: 18 Jul 2014 | 0:36:35 UTC
Last modified: 18 Jul 2014 | 0:37:38 UTC

Slow download here, too, I have been downloading the same units for several hours. Upload is ok. If you need to shut the servers for a while, to fix this, then shut them down.

captainjack
Send message
Joined: 9 May 13
Posts: 170
Credit: 1,271,165,756
RAC: 142,793
Level
Met
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 37288 - Posted: 18 Jul 2014 | 1:21:14 UTC

Me too, upload seems to be fine. Download is running at 8 KBps. Over 33 minutes to download a 16.86 MB file.

RaymondFO*
Send message
Joined: 22 Nov 12
Posts: 72
Credit: 14,040,706,346
RAC: 0
Level
Trp
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 37289 - Posted: 18 Jul 2014 | 2:06:19 UTC - in response to Message 37288.

Download speeds are 2-14k and several times the download process stopped and needed to be manually reactivated. Video cards are starting to go hungry waiting for new tasks that take a very long time to download. Other BOINC projects are downloading their tasks at their normal and customary speeds.

Matt
Avatar
Send message
Joined: 11 Jan 13
Posts: 216
Credit: 846,538,252
RAC: 0
Level
Glu
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 37290 - Posted: 18 Jul 2014 | 3:06:51 UTC

VERY slow here. Slow to the point of BOINC backing off the downloads for a while, trying again for a couple minutes and getting maybe another 300kb, then backing off again. I've had to enable other projects just to keep my GPUs crunching.

Jacob Klein
Send message
Joined: 11 Oct 08
Posts: 1127
Credit: 1,901,927,545
RAC: 0
Level
His
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 37292 - Posted: 18 Jul 2014 | 3:25:31 UTC

Yup, slow here too... to the point of BOINC stalling GPUGrid downloads, and resorting to my backup projects (SETI/Einstein/SETIBETA/Albert) for work. (I have POEM and POEMTEST as non-0-resource share, but because they usually don't have work, it's my backup projects I'm getting work from currently).

I guess that's the penalty -- if I can't get the GPUGrid work, I can't do the GPUGrid work.

On the other hand, I'm very happy that my "backup projects" are keeping my GPUs busy, whilst hopefully someone sorts out this issue.

Regards,
Jacob

Profile MJH
Project administrator
Project developer
Project scientist
Send message
Joined: 12 Nov 07
Posts: 696
Credit: 27,266,655
RAC: 0
Level
Val
Scientific publications
watwat
Message 37294 - Posted: 18 Jul 2014 | 9:37:18 UTC - in response to Message 37292.
Last modified: 18 Jul 2014 | 9:37:45 UTC

Would those affected post the results of a traceroute to www.gpugrid.net, please.

MJH

Jacob Klein
Send message
Joined: 11 Oct 08
Posts: 1127
Credit: 1,901,927,545
RAC: 0
Level
His
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 37296 - Posted: 18 Jul 2014 | 11:34:37 UTC - in response to Message 37294.

Would those affected post the results of a traceroute to www.gpugrid.net, please.

MJH


Transmit speeds, for me, have greatly improved. When I spot the problem next time, I will provide additional traceroute information. Sorry I did not think to do that, while the problem was happening.

ecafkid
Send message
Joined: 31 Dec 10
Posts: 4
Credit: 1,359,947,817
RAC: 0
Level
Met
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwat
Message 37297 - Posted: 18 Jul 2014 | 11:45:37 UTC

3 30 ms 31 ms 30 ms cr1.kc9mo.ip.att.net [12.122.150.10]
4 31 ms 31 ms 32 ms gbr3.la2ca.ip.att.net [12.122.2.169]
5 12 ms 14 ms 12 ms ggr3.dlstx.ip.att.net [12.122.138.17]
6 11 ms 11 ms 11 ms 192.205.36.222
7 12 ms 12 ms 12 ms be2031.ccr21.dfw01.atlas.cogentco.com [154.54.7.45]
8 17 ms 17 ms 17 ms be2144.ccr21.iah01.atlas.cogentco.com [154.54.25.105]
9 29 ms 29 ms 29 ms be2172.ccr41.atl01.atlas.cogentco.com [154.54.29.17]
10 33 ms 33 ms 33 ms be2168.ccr21.dca01.atlas.cogentco.com [154.54.31.94]
11 124 ms 124 ms 124 ms be2148.ccr21.jfk02.atlas.cogentco.com [154.54.31.118]
12 121 ms 121 ms 121 ms be2094.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54.30.14]
13 127 ms 128 ms 127 ms be2386.ccr21.lpl01.atlas.cogentco.com [154.54.44.162]
14 119 ms 117 ms 117 ms be2283.ccr21.lon13.atlas.cogentco.com [130.117.49.33]
15 125 ms 121 ms 121 ms be2271.ccr41.par01.atlas.cogentco.com [130.117.49.118]
16 147 ms 147 ms 147 ms be2246.ccr21.mad05.atlas.cogentco.com [154.54.60.202]
17 141 ms 141 ms 141 ms be2402.agr12.mad05.atlas.cogentco.com[130.117.0.66]
18 139 ms 139 ms 139 ms te0-0-2-0.rcr11.b015537-1.mad05.atlas.cogentco.com [130.117.0.118]
19 137 ms 138 ms 137 ms 149.11.68.2
20 138 ms 138 ms 138 ms ciemat.ae2.telmad.rt4.mad.red.rediris.es [130.206.245.2]
21 143 ms 143 ms 143 ms telmad.ae4.uv.rt1.val.red.rediris.es [130.206.245.89]
22 150 ms 151 ms 151 ms anella-val2-router.red.rediris.es [130.206.211.74]
23 150 ms 151 ms 151 ms upf-imim-anella.cesca.cat [84.88.16.6]
24 150 ms 150 ms 150 ms 193.146.190.61[/size]

tomba
Send message
Joined: 21 Feb 09
Posts: 497
Credit: 700,690,702
RAC: 0
Level
Lys
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 37300 - Posted: 18 Jul 2014 | 15:32:08 UTC

I'm in the south of France. Not sure what the tracert says but I think I see I go from here to London, then Amsterdam, then back to London, then Paris and, finally, Madrid!!

Tracing route to www.gpugrid.net [193.146.190.61]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.254
2 272 ms 254 ms 253 ms 192.168.254.254
3 * 303 ms 264 ms bzn-6k-5-v201.routers.proxad.net [212.27.55.126]
4 302 ms 266 ms 307 ms th2-crs16-1-be1200.intf.routers.proxad.net [212.27.50.193]
5 229 ms 630 ms 397 ms bzn-crs16-1-be2000.intf.routers.proxad.net [212.27.57.210]
6 375 ms 449 ms 900 ms londres-6k-1-po101.intf.routers.proxad.net [212.27.51.186]
7 209 ms * 287 ms amsterdam-6k-1-po100.intf.routers.proxad.net [212.27.56.42]
8 344 ms 300 ms 320 ms 195.69.146.137
9 481 ms 188 ms 128 ms ae2.mx1.lon.uk.geant.net [62.40.98.80]
10 1110 ms 427 ms 427 ms ae0.mx1.par.fr.geant.net [62.40.98.77]
11 337 ms 182 ms 274 ms ae1.mx1.mad.es.geant.net [62.40.98.64]
12 389 ms 367 ms 373 ms rediris-gw.mx1.mad.es.geant.net [62.40.124.74]
13 338 ms 373 ms 372 ms TELMAD.AE4.uv.rt1.val.red.rediris.es [130.206.245.89]
14 473 ms 346 ms 1148 ms anella-val2-router.red.rediris.es [130.206.211.74]
15 127 ms 126 ms 319 ms upf-imim-anella.cesca.cat [84.88.16.6]
16 1201 ms 645 ms 466 ms 193.146.190.61

Trace complete.

Post to thread

Message boards : Server and website : very slow download

//