Advanced search

Message boards : Number crunching : GERARD_CXCL12CHALCDIMZ wu crashing at start

Author Message
Trotador
Send message
Joined: 25 Mar 12
Posts: 103
Credit: 2,231,867,699
RAC: 1,531,294
Level
Phe
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 45145 - Posted: 3 Nov 2016 | 20:37:17 UTC

I'm seeing this happening in three WUs to me and all wingmen.

Defectous units?

Richard Haselgrove
Send message
Joined: 11 Jul 09
Posts: 1249
Credit: 3,359,461,168
RAC: 1,583,723
Level
Arg
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 45147 - Posted: 3 Nov 2016 | 21:03:31 UTC - in response to Message 45145.
Last modified: 3 Nov 2016 | 21:03:45 UTC

Yes - I've had two of them, too.

e1s21_1-GERARD_CXCL12CHALCDIMZ_chalcone344_1-0-1-RND2676
e1s22_1-GERARD_CXCL12CHALCDIMZ_chalcone344_2-0-1-RND6327

Jim1348
Send message
Joined: 28 Jul 12
Posts: 790
Credit: 1,561,693,721
RAC: 39,552
Level
His
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 45148 - Posted: 3 Nov 2016 | 23:03:14 UTC

I have had only one, but no problem on a GTX 970 on Ubuntu 16.10. I don't overclock this card, though it has a moderate factory OC, and runs at 1366 MHz.
http://www.gpugrid.net/result.php?resultid=15507984

Profile Retvari Zoltan
Avatar
Send message
Joined: 20 Jan 09
Posts: 2305
Credit: 16,131,308,517
RAC: 2,393,918
Level
Trp
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 45149 - Posted: 3 Nov 2016 | 23:27:13 UTC - in response to Message 45148.

I have had only one, but no problem on a GTX 970 on Ubuntu 16.10. I don't overclock this card, though it has a moderate factory OC, and runs at 1366 MHz.
http://www.gpugrid.net/result.php?resultid=15507984

Yours is from a different batch: GERARD_CXCL12CHALCDIMZ_chalcone579
The defective batch is GERARD_CXCL12CHALCDIMZ_chalcone344, it has 91.27% failure rate.
Maybe the algorithm watching the stability of the simulation is too sensitive on this batch.

Caelus
Send message
Joined: 8 Nov 16
Posts: 9
Credit: 19,338,667
RAC: 0
Level
Pro
Scientific publications
wat
Message 45390 - Posted: 25 Nov 2016 | 6:16:09 UTC - in response to Message 45149.

I have had only one, but no problem on a GTX 970 on Ubuntu 16.10. I don't overclock this card, though it has a moderate factory OC, and runs at 1366 MHz.
http://www.gpugrid.net/result.php?resultid=15507984

Yours is from a different batch: GERARD_CXCL12CHALCDIMZ_chalcone579
The defective batch is GERARD_CXCL12CHALCDIMZ_chalcone344, it has 91.27% failure rate.
Maybe the algorithm watching the stability of the simulation is too sensitive on this batch.


Just got the GERARD_CXCL12CHALCDIMZ_chalcone 344 WU.
I'll be able to give an input if it still fails.
I do believe it was fixed..? as 2-3 weeks passed since last post.

Profile Retvari Zoltan
Avatar
Send message
Joined: 20 Jan 09
Posts: 2305
Credit: 16,131,308,517
RAC: 2,393,918
Level
Trp
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 45391 - Posted: 25 Nov 2016 | 8:47:12 UTC - in response to Message 45390.
Last modified: 25 Nov 2016 | 8:47:43 UTC

Just got the GERARD_CXCL12CHALCDIMZ_chalcone 344 WU.
I'll be able to give an input if it still fails.
I do believe it was fixed..? as 2-3 weeks passed since last post.

It's been fixed, the error rate is now ~10.49%.

Post to thread

Message boards : Number crunching : GERARD_CXCL12CHALCDIMZ wu crashing at start