Advanced search

Message boards : Graphics cards (GPUs) : Two different GPUs, 1, only 1 GPU getting tasks

Author Message
Happy Hacker
Send message
Joined: 21 Sep 17
Posts: 6
Credit: 470,930,677
RAC: 0
Level
Gln
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 52341 - Posted: 24 Jul 2019 | 7:32:39 UTC
Last modified: 24 Jul 2019 | 7:33:16 UTC

I added a 750 TI to my computer with a 1070, set <use_all_gpus>1</use_all_gpus>, and after a few tasks both GPUs did a task concurrently. However, afterwards, only dev 0 (1070) is doing any work, and there are GPU tasks ready to start.
How do I fix this?

Elevator Startups
Avatar
Send message
Joined: 5 Apr 20
Posts: 1
Credit: 2,681,850
RAC: 0
Level
Ala
Scientific publications
wat
Message 54265 - Posted: 6 Apr 2020 | 19:28:33 UTC - in response to Message 52341.

Similar problem. I have RTX2060 and added today Nvidia P106-090. No luck wit latter:

06/04/2020 22:17:33 | | Running under account User
06/04/2020 22:17:34 | | CUDA: NVIDIA GPU 0: GeForce RTX 2060 (driver version 445.75, CUDA version 11.0, compute capability 7.5, 4096MB, 3552MB available, 6739 GFLOPS peak)
06/04/2020 22:17:34 | | CUDA: NVIDIA GPU 1 (not used): P106-090 (driver version 445.75, CUDA version 11.0, compute capability 6.1, 3012MB, 2965MB available, 1960 GFLOPS peak)
06/04/2020 22:17:34 | | OpenCL: NVIDIA GPU 0: GeForce RTX 2060 (driver version 445.75, device version OpenCL 1.2 CUDA, 6144MB, 3552MB available, 6739 GFLOPS peak)
06/04/2020 22:17:34 | | OpenCL: NVIDIA GPU 1 (ignored by config): P106-090 (driver version 445.75, device version OpenCL 1.2 CUDA, 3012MB, 2965MB available, 1960 GFLOPS peak)
06/04/2020 22:17:34 | | Host name: DESKTOP-L4Q76AT
06/04/2020 22:17:34 | | Processor: 12 GenuineIntel Intel(R) Core(TM) i7-5930K CPU @ 3.50GHz [Family 6 Model 63 Stepping 2]

captainjack
Send message
Joined: 9 May 13
Posts: 160
Credit: 1,247,290,584
RAC: 29,606
Level
Met
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 54266 - Posted: 6 Apr 2020 | 20:01:32 UTC

Elevator Startups,

Your startup log shows that your second gpu is ignored by config. You probably need to add the <use_all_gpus>1</use_all_gpus> statement to your cc_config.xml file.

Aurum
Avatar
Send message
Joined: 12 Jul 17
Posts: 307
Credit: 10,279,318,231
RAC: 0
Level
Trp
Scientific publications
watwatwat
Message 54283 - Posted: 9 Apr 2020 | 19:20:50 UTC

As I recall the default cc_config.xml is pretty useless. I copied this one from a long time ago and I believe it has every command there is. I just customize the ones I know for sure and leave the others alone:

<cc_config>
<log_flags>
<file_xfer>1</file_xfer>
<sched_ops>1</sched_ops>
<task>1</task>
<app_msg_receive>0</app_msg_receive>
<app_msg_send>0</app_msg_send>
<async_file_debug>0</async_file_debug>
<benchmark_debug>0</benchmark_debug>
<checkpoint_debug>0</checkpoint_debug>
<coproc_debug>0</coproc_debug>
<cpu_sched>0</cpu_sched>
<cpu_sched_debug>0</cpu_sched_debug>
<cpu_sched_status>0</cpu_sched_status>
<dcf_debug>0</dcf_debug>
<disk_usage_debug>0</disk_usage_debug>
<file_xfer_debug>0</file_xfer_debug>
<gui_rpc_debug>0</gui_rpc_debug>
<heartbeat_debug>0</heartbeat_debug>
<http_debug>0</http_debug>
<http_xfer_debug>0</http_xfer_debug>
<idle_detection_debug>0</idle_detection_debug>
<mem_usage_debug>0</mem_usage_debug>
<network_status_debug>0</network_status_debug>
<notice_debug>0</notice_debug>
<poll_debug>0</poll_debug>
<priority_debug>0</priority_debug>
<proxy_debug>0</proxy_debug>
<rr_simulation>0</rr_simulation>
<rrsim_detail>0</rrsim_detail>
<sched_op_debug>0</sched_op_debug>
<scrsave_debug>0</scrsave_debug>
<slot_debug>0</slot_debug>
<state_debug>0</state_debug>
<statefile_debug>0</statefile_debug>
<suspend_debug>0</suspend_debug>
<task_debug>0</task_debug>
<time_debug>0</time_debug>
<trickle_debug>0</trickle_debug>
<unparsed_xml>0</unparsed_xml>
<work_fetch_debug>0</work_fetch_debug>
</log_flags>
<options>
<abort_jobs_on_exit>0</abort_jobs_on_exit>
<allow_multiple_clients>0</allow_multiple_clients>
<allow_remote_gui_rpc>1</allow_remote_gui_rpc>
<client_download_url>https://boinc.berkeley.edu/download.php</client_download_url>
<client_version_check_url>https://boinc.berkeley.edu/download.php?xml=1</client_version_check_url>
<client_new_version_text>BOINC</client_new_version_text>
<disallow_attach>0</disallow_attach>
<dont_check_file_sizes>0</dont_check_file_sizes>
<dont_contact_ref_site>0</dont_contact_ref_site>
<dont_suspend_nci>1</dont_suspend_nci>
<dont_use_vbox>1</dont_use_vbox>
<exit_after_finish>0</exit_after_finish>
<exit_before_start>0</exit_before_start>
<exit_when_idle>0</exit_when_idle>
<fetch_minimal_work>0</fetch_minimal_work>
<fetch_on_update>0</fetch_on_update>
<force_auth>basic</force_auth>
<http_transfer_timeout>300</http_transfer_timeout>
<http_transfer_timeout_bps>10</http_transfer_timeout_bps>
<http_1_0>0</http_1_0>
<lower_client_priority>0</lower_client_priority>
<max_event_log_lines>2000</max_event_log_lines>
<max_file_xfers>9</max_file_xfers>
<max_file_xfers_per_project>3</max_file_xfers_per_project>
<max_stderr_file_size>0</max_stderr_file_size>
<max_stdout_file_size>0</max_stdout_file_size>
<max_tasks_reported>1000</max_tasks_reported>
<ncpus>-1</ncpus>
<network_test_url>https://FFRF.org</network_test_url>
<no_alt_platform>0</no_alt_platform>
<no_gpus>0</no_gpus>
<no_info_fetch>0</no_info_fetch>
<no_opencl>0</no_opencl>
<no_priority_change>1</no_priority_change>
<os_random_only>0</os_random_only>
<process_priority>-1</process_priority>
<process_priority_special>-1</process_priority_special>
<proxy_info>
<socks_server_name></socks_server_name>
<socks_server_port>80</socks_server_port>
<http_server_name></http_server_name>
<http_server_port>80</http_server_port>
<socks5_user_name></socks5_user_name>
<socks5_user_passwd></socks5_user_passwd>
<http_user_name></http_user_name>
<http_user_passwd></http_user_passwd>
<no_proxy></no_proxy>
</proxy_info>
<rec_half_life_days>7.000000</rec_half_life_days>
<report_results_immediately>1</report_results_immediately>
<run_apps_manually>0</run_apps_manually>
<save_stats_days>10000</save_stats_days>
<skip_cpu_benchmarks>0</skip_cpu_benchmarks>
<simple_gui_only>0</simple_gui_only>
<start_delay>0.000000</start_delay>
<stderr_head>0</stderr_head>
<suppress_net_info>0</suppress_net_info>
<unsigned_apps_ok>0</unsigned_apps_ok>
<use_all_gpus>1</use_all_gpus>
<use_certs>0</use_certs>
<use_certs_only>0</use_certs_only>
<vbox_window>0</vbox_window>
</options>
</cc_config>

https://boinc.berkeley.edu/wiki/Client_configuration

Post to thread

Message boards : Graphics cards (GPUs) : Two different GPUs, 1, only 1 GPU getting tasks