Advanced search

Message boards : Server and website : Stats export script not running

Author Message
Richard Haselgrove
Send message
Joined: 11 Jul 09
Posts: 1245
Credit: 3,343,991,168
RAC: 828,730
Level
Arg
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 57548 - Posted: 9 Oct 2021 | 6:39:58 UTC

Bumping my own Apache thread off the top of the list...

The statistics export files in https://www.gpugrid.net/stats/ haven't been updated since 2021-10-07 20:15, so the reference sites are beginning to fall behind.

Keith Myers
Send message
Joined: 13 Dec 17
Posts: 808
Credit: 1,076,309,831
RAC: 924,854
Level
Met
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 57549 - Posted: 9 Oct 2021 | 7:32:06 UTC

Well Toni forgot to turn on that script for two weeks earlier. So falling off the log is par for the course.

Toni
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project scientist
Send message
Joined: 9 Dec 08
Posts: 1005
Credit: 5,068,599
RAC: 0
Level
Ser
Scientific publications
watwatwatwat
Message 57550 - Posted: 9 Oct 2021 | 8:33:58 UTC - in response to Message 57549.

Not sure what's going on. Stats were never disabled. IMHO they will resume by themselves.

Richard Haselgrove
Send message
Joined: 11 Jul 09
Posts: 1245
Credit: 3,343,991,168
RAC: 828,730
Level
Arg
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 57554 - Posted: 9 Oct 2021 | 11:41:15 UTC - in response to Message 57550.

And indeed they have. Timestamps on the files now show 2021-10-09 10:35

Post to thread

Message boards : Server and website : Stats export script not running