Advanced search

Message boards : Number crunching : quot of 2 results/day reached..

Author Message
mcleod267060
Send message
Joined: 27 Nov 08
Posts: 5
Credit: 26,716,223
RAC: 0
Level
Val
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 10331 - Posted: 30 May 2009 | 17:41:29 UTC

hi, what may be this absurd message ? i've got 5 machines here with 200 family nvidia cards, and they're out of work most of the time ! i thought that calculation was needed, i subscribe, and no work for all the machines...???? from where is coming this incredible mistake ?? all the machines are under 6.6.31 now, but problem was too under 6.6.28 and 6.6.20 before.. nvidia drivers 182.50, 185.66, 185.85 in use, and all have the same stupid desease... iwant work, i want work !! :o) best regards from france !
____________

Alain Maes
Send message
Joined: 8 Sep 08
Posts: 63
Credit: 1,138,724,459
RAC: 153,618
Level
Met
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 10341 - Posted: 31 May 2009 | 10:05:31 UTC - in response to Message 10331.

A quick look at your computers, nice farm BTW, reveals that your PCs 18013 and 18213 are currently only producing errors. Please have a look into this, a driver reinstall might be in order ... or something else.
The message typically happens when your PC made too many errors before and is only spoon fed with new WUs until its reputation is OK again. For your 3 other PCs it will be fixed by time, they seem to be OK.

Un bonjour de Belgique.

Kind regards

Alain

mcleod267060
Send message
Joined: 27 Nov 08
Posts: 5
Credit: 26,716,223
RAC: 0
Level
Val
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 10342 - Posted: 31 May 2009 | 11:31:51 UTC - in response to Message 10341.

thanks a lot for this answer, it's a good explanation... annoying, but good ! :o) i'll take a look at these 2 pcs and see what kind of drivers are installed.... thanks, and see you later! :o)

mcleod267060
Send message
Joined: 27 Nov 08
Posts: 5
Credit: 26,716,223
RAC: 0
Level
Val
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 10357 - Posted: 1 Jun 2009 | 10:12:43 UTC - in response to Message 10342.

hi again, i've found the two machines thata are comitting conputing errors. Sincerely, i don't understand anything about the problem.. one is freshly installed with a 260gtx & 185.85, which is really better for games ! :) and the second one is with really stable 182.06 & 9800gtx... these two ones are perfectly working with all kind of apps all day long, but seem to "hurt" the gpugrid units... i'd like to find what kind of action to take for resolving that, really, cause they're calculating without being really useful to the community... if someone can tell me more about all that, thanks in advance for your help !
i've seen somewhere that there's other versions of boinc (4.7.x i believe...), may it help to manage the problem ? just that i'm under bam, and i fear that they're working with republic... isn't it ? have a nice day, and bonjour from france ! :)
____________

ExtraTerrestrial Apes
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 17 Aug 08
Posts: 2705
Credit: 1,311,122,549
RAC: 0
Level
Met
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 10496 - Posted: 12 Jun 2009 | 19:17:46 UTC

Is the problem still there? If yes, could you say which hosts or link to them as you have many?

MrS
____________
Scanning for our furry friends since Jan 2002

mcleod267060
Send message
Joined: 27 Nov 08
Posts: 5
Credit: 26,716,223
RAC: 0
Level
Val
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 10567 - Posted: 14 Jun 2009 | 14:46:36 UTC - in response to Message 10496.

reinstalled 180.22 instead of 185.85 and 186, and no more errors... cuda 2.2 is poorly used by gpugrid, and creates errors.. i regret it because of my gamer's use of this computer sometimes, but it's the only way to correctly finish the wus... thanks for your help and your answers... keep the good work for finding a solution about the new forcewares !

ExtraTerrestrial Apes
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 17 Aug 08
Posts: 2705
Credit: 1,311,122,549
RAC: 0
Level
Met
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 10571 - Posted: 14 Jun 2009 | 15:12:04 UTC - in response to Message 10567.

cuda 2.2 is poorly used by gpugrid, and creates errors


It's actually not used at all. It's still the "old" 2.1 code, which worked fine with previous drivers. So I wouldn't be so quick to point the finger at the app ;)

BTW: 185.66 works fine for me on Vista 64.

MrS
____________
Scanning for our furry friends since Jan 2002

mcleod267060
Send message
Joined: 27 Nov 08
Posts: 5
Credit: 26,716,223
RAC: 0
Level
Val
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 10760 - Posted: 21 Jun 2009 | 17:39:09 UTC - in response to Message 10571.

185.66 didn't work for me under xp 32... right, i'm rather impatient to be able to use the new nvidia drivers series, cause some video codecs and games were better running with them than with the 180.22 that i've got now... however it may be, gpu grid runs fine now, and i'll try to keep them as long as i can before cracking up for a big dose of gaming ! :o)

Post to thread

Message boards : Number crunching : quot of 2 results/day reached..

//