Advanced search

Message boards : Number crunching : GTX 560 Ti errors

Author Message
RobertKazan
Send message
Joined: 12 Feb 12
Posts: 7
Credit: 33,370,034
RAC: 0
Level
Val
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 36418 - Posted: 19 Apr 2014 | 2:29:27 UTC

I have big bad WU
http://www.gpugrid.net/results.php?userid=85842
the reason for this?

Profile skgiven
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 23 Apr 09
Posts: 3968
Credit: 1,995,359,260
RAC: 0
Level
His
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 36440 - Posted: 19 Apr 2014 | 16:25:33 UTC
Last modified: 19 Apr 2014 | 16:37:33 UTC

- Post moved to new thread.

I suggest you reinstall the drivers, probably slightly older drivers and do an advanced, clean installation.
____________
FAQ's

HOW TO:
- Opt out of Beta Tests
- Ask for Help

RobertKazan
Send message
Joined: 12 Feb 12
Posts: 7
Credit: 33,370,034
RAC: 0
Level
Val
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 36871 - Posted: 19 May 2014 | 20:47:56 UTC
Last modified: 19 May 2014 | 20:49:20 UTC

Today I have 2 errors with WU. When I run the application video card driver resets the frequency to 51 MHz.
How do I fix this problem? Driver version 306.97
http://www.gpugrid.net/results.php?userid=85842

TJ
Send message
Joined: 26 Jun 09
Posts: 815
Credit: 1,470,385,294
RAC: 0
Level
Met
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 36872 - Posted: 19 May 2014 | 21:16:30 UTC - in response to Message 36871.

Today I have 2 errors with WU. When I run the application video card driver resets the frequency to 51 MHz.
How do I fix this problem? Driver version 306.97
http://www.gpugrid.net/results.php?userid=85842

The way to fix that is to reboot the system. That is the only way to get crashed GPU drivers work properly again yet.

That is a bit old driver you could update the driver to 331.82 as that is very stable. Or going for the latest driver, then you can get cuda 6.0 tasks as well.

____________
Greetings from TJ

RobertKazan
Send message
Joined: 12 Feb 12
Posts: 7
Credit: 33,370,034
RAC: 0
Level
Val
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 36875 - Posted: 20 May 2014 | 2:14:45 UTC

Thank you!
New drivers also present a problem! At the same time in another project Primegrid this is not observed!

mikey
Send message
Joined: 2 Jan 09
Posts: 292
Credit: 3,157,798,615
RAC: 3,533,422
Level
Arg
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 36878 - Posted: 20 May 2014 | 12:41:12 UTC - in response to Message 36875.

Thank you!
New drivers also present a problem! At the same time in another project Primegrid this is not observed!


PrimeGrid is a problem that way, but they are usually only one or two versions behind. I guess they like to test ALOT before they certify the new versions. Some people have used the latest and greatest drivers with no problems, but that is purely by chance and on a case by case basis.

Profile dskagcommunity
Avatar
Send message
Joined: 28 Apr 11
Posts: 456
Credit: 817,865,789
RAC: 0
Level
Glu
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 36881 - Posted: 20 May 2014 | 21:00:40 UTC
Last modified: 20 May 2014 | 21:05:08 UTC

Did you use standart voltage and clock? Some types of workunits need a overvoltage by 25 or 50mV on 5xx cards. 560ti 384cores was the most unstable card without this tweak here, the others only need it on santi units here from 560ti 448 cores up to 580gtx.
____________
DSKAG Austria Research Team: http://www.research.dskag.at



RobertKazan
Send message
Joined: 12 Feb 12
Posts: 7
Credit: 33,370,034
RAC: 0
Level
Val
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 39052 - Posted: 30 Nov 2014 | 18:44:33 UTC

I have problem
FATAL Unable to load module .summation.cu
What is error?

Post to thread

Message boards : Number crunching : GTX 560 Ti errors

//